Προκήρυξη θέσεων πρακτικής στο Web radio του Ι.Ε.Κ.Ε.Θ.Traineeship Opportunities at I.R.T.E.A.’ Web Radio

To Web Radio ξεκινάει να εκπέμπει από τις 10/2/2014 και θα εκπέμπει από Δευτέρα-Παρασκευή με κάποιες ώρες εκπομπών τις οποίες θα παρουσιάζουν νέοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως: πολιτικών, δημοσιογραφικών, διεθνολογικών, οικονομικών και νομικών σπουδών.
Είναι μια νέα δράση που εφαρμόζει … Read the rest

Chance 2 Change Europe

Μια από τις κυριότερες αποστολές του Ινστιτούτου Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων είναι να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον ακαδημαϊκό, κοινωνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων αποτελώντας ενεργό μέλος της εκστρατείας των Γραφείων του Ευρωκοινοβουλίου … Read the rest

Αποτελέσματα Διαγωνισμού ΑρθρογραφίαςArticle Competition ResultsRésultats du concours d’articles

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων ως μέλος του δικτύου Youth 4 Europe με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ξεκίνησε έναν διαγωνισμό αρθρογραφίας δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Η υποβολή … Read the rest

Γιατί είναι ωραίο να είσαι Αρθρογράφος!Because it’s nice to be a columnist!

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων ως μέλος του δικτύου Youth 4 Europe με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ξεκινάει διαγωνισμό αρθρογραφίας δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Θέλεις να εμβαθύνεις Read the rest

The Institute of Research and Training on European Affairs in “Youth for Europe”Το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων στο “Youth for Europe”

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων επιλέχτηκε ως ένας από τους οργανισμούς που εντάχθηκαν στο Δίκτυο “Youth for Europe”.

Mε την επιμέλεια της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στοχεύουμε … Read the rest